Pensiunile Muzeu

Forest Side
Forest Side
Forest Side din Mogosoaia este o casa de oaspeti spectaculoasa, situate langa padurea Mogosoaia la doar 14 km de centrul Bucurestiului. In apropiere se afla Palatul Mogosoaia, una dintre cele mai importante monumente arhitecturale ale Romaniei.
Mai mult
Marina Limanu
Marina Limanu
Este pensiunea situata intr-un ambient natural unic, intr-un golf ingust la tarmul Marii Negre, in fata  marinei cu acelasi nume. Pensiunea se afla in golful Mangalia, cu apa salmastra ce ofera un pesisaj unic si care este strabatut de nave si barci cu vele intr-un peisaj natural unic.
Mai mult
Pensiunea PikeInn
Pensiunea PikeInn
Situata Delta Dunarii, cuprinde mai multe spatii de cazare. Langa Vilele PikeInn deja cunoscute turistilor inca din anul 2014 se afla Casele Muzeu Zaporojeni, case din pamant construite acum mai mult de 100 de ani si acoperite cu stuff, unde veti dormi chiar pe vestitele lavite !
Mai mult
House of Maps Sighisoara
House of Maps Sighisoara
Casa Wonnerth din cetatea medievala Sighisoara , cea mai noua dintre pensiunile noastre a fost construita in mai multe etape, dintre care prima faza in anii 1670 ! Pensiunea se afla in inima cetatii istorice Sighisoara si este un monument modial UNESCO in sine.
Mai mult